Våga Leva

                    Hälsomässa - Hypnos - Djupavslappning - Healing - Mediala samtal - Husrening

Varmt välkommen till Våga Leva Hälsomässa
lördagen den 30 maj 2020 kl. 10:00-17:00!

Denna mysiga hälsomässa hålls för andra gången i Tortuna Bygdegård (Tortunagården), ca 1,5 mil nordost om Västerås centrum.

På Våga Leva Hälsomässa kommer det att finnas det mer än 40 utställarplatser, de flesta inomhus men även ett antal utomhus, som erbjuder försäljning av olika produkter som t ex  smycken, stenar, orakelkort, drömfångare, hälso- och hudvårdsprodukter samt presentartiklar av många olika slag mm.
Prova-på-behandlingar för både kropp och själ, som t ex olika typer av vägledning, massage, zonterapi, healing, rosenterapi, chakrabalansering mm erbjuds också.

Ta gärna en fika eller en enklare lunch i caféet som kommer att ha servering, även med mjölkfria och glutenfria alternativ.

FRI ENTRÉ!

En del utställare kommer även att ha olika typer av föreläsningar, en del kostnadsfria. Mässprogram med tider och ev. priser för föreläsningar kommer senare.

Klicka gärna i "Intresserad" eller "Kommer" i evenemanget på Facebook, så får du en påminnelse när mässan närmar sig. Det är även fritt fram att bjuda in vänner och även att dela detta evenemang så flera får chansen att komma.

Länk till Facebookevenemanget:


Caféet och majoriteten av utställarna finns i utrymmen som är anpassad för funktionshindrade.
Föreläsningssalen är en trappa upp och ej anpassad för funktionshindrade.