Våga Leva

Mediala samtal - Privatsittning - Djupavslappning med Hypnos - Husrening - mm.

Tjänster

Medialt samtal

Vid ett medialt samtal agerar mediet neutral kanal och förmedlar det som kommer till klienten. Ofta är karaktären på samtalet vägledande gällande det som är viktigt för dig i livet just nu. Det händer även att någon andekontakt kommer igenom och vill förmedla budskap.


Andlig healing

Andlig healing är ett sätt att mediet som en neutral kanal för andevärlden med hjälp av healingguiden förmedla läkande energi (chi) och hjälpa kroppen och själen till självläkning, healingen sker via auran.


Healing & Medialt samtal

För dig som känner att du vill ha en session för både kropp och själ. Det mediala samtalet sker i samband med att du får andlig healing och är något enklare än vid ett separat medialt samtal.


Privatsittning

Vid en privatsittning är mediet en neutral kanal för andevärlden som förmedlar en eller flera andekontakter som kanske lämnar ett budskap eller en hälsning till klienten. Andekontakten kan vara en släkting, en vän eller en gammal granne eller någon ännu mera avlägsen bekant som finns i andevärlden. Det kan även vara en person som klienten inte har träffat.

Mediet kan inte påverka vilken andekontakt som kommer eller vad denne kommer att prata om.


Storseans

En storseans är en medial demonstration som visar hur en privatsittning går till. Mediet är en neutral kanal till andevärlden som förmedlar budskap och vägledning från nära och kära eller bekanta som har gått över till andra sidan. Budskapen blir inte lika personliga vid en storseans som vid en privatsittning eller en gruppseans.
Mediet kan inte påverka vilka andekontakter som kommer eller vad som kommer att sägas. 


Gruppseans

En gruppseans bokas av ett mindre sällskap på 5-10 personer som känner varandra och önskar en mindre sammankomst där mediet förmedlar kontakter med budskap från andevärlden samt förmedlar vägledning (se privatsittning och medialt samtal) till flera av deltagarna.
Mediet kan inte påverka vilka andekontakter som kommer eller vad som kommer att sägas. 
Eva håller gruppseanserna i Våga Levas lokal i Västerås, alternativt hemma hos någon av deltagarna mot milersättning.


Miniseans

En miniseans fungerar i stort sett som en storseans, men antalet deltagare är begränsat till högst 10 personer.

Eva håller miniseanserna i Våga Levas lokal i Västerås.
Mediet kan inte påverka vilka andekontakter som kommer eller vad som kommer att sägas.
Man kan inte räkna med att alla deltagare får budskap.


Husrening/Ghostbusting

Medial Undersökning och rening (Husrening/ghostbusting).
Paranormal undersökning på platser eller i hus där det finns ovanliga störningar i miljön.

Vid en husrening läser mediet av de olika energier, som finns i huset/på platsen.

Mediet för därefter eventuella vilsna andar mot ljuset med hjälp av sitt andeteam och därefter rensas störande energier bort. Familjen/gruppen är välkommen att hjälpa till. Det kan ta några dagar eller veckor innan aktiviteten upphör eller minskar.


Stärkande djupavslappning - guidad suggestionsterapi 


En kortare session suggestionsterapi, enskilt eller i grupp, där syftet är minskad stress, ökad inre fokus, att slappna av och att bli stärkt. 


TV021 besökte mig och provade stärkande suggestionsterapi. Stärkande suggestionsterapi kan du få enskilt eller i grupp hos Våga Leva.


Se inslaget här.
VI KOMMER TILL DITT FÖRETAG!

Suggestionsterapi har bland annat mycket positiv påverkan gällande stress och oro och är mycket effektivt även i förebyggande syfte.

Eva Storgaard från Våga Leva kan komma till ditt företag för att dina anställda i grupp ska kunna vara med på en ca 30-40 minuter lång guidad session stärkande djupavslappning, suggestionsterapi.

Det går bra att sitta upp under sessionen. Det är inget krav att kunna delta vid varje tillfälle. 

Suggestionsterapi är godkänd friskvård hos Skatteverket och är avdragsgill för företag och privatpersoner kan använda sitt friskvårdsbidrag. Våga Leva är även anslutna till ActiWay.

Eva Storgaard erbjuder även stärkande djupavslappning för i grupp för privatpersoner i Våga Levas lokal på Svärdsliljegatan 6, läs mer under fliken Evenemang. Dessa finns även inlagda som evenemang på Våga Levas Facebooksida.

Åldersgräns: 
18 år, barn från 12 år och ungdomar får delta i målsmans sällskap.

Välkommen! 

Våga Leva har tidigare haft suggestionsterapi i grupp för deltagare
på Arcus i Västerås.
Suggestionsterapi - enskilda sessioner


Stimulans till positiva förändringar i ditt liv genom förslag,
tankar och inre bilder under hypnos.

Ofta räcker det med 3-4 sessioner för resultat.

Med hjälp av suggestionsterapi kan du t ex stärka ditt självförtroende eller sluta röka.


"Varje dag och på alla sätt blir jag bara bättre och bättre
Emile Coue (1857-1926)


Genom suggestionsterapi kan du bland annat få hjälp med:

 • Allergi
 • Andningsbesvär/astma
 • Depression
 • Enklare fobier och rädslor
 • Examensnerver/studiesvårigheter
 • Hudbesvär
 • Humörsvängningar
 • Högt blodtryck
 • Idrottsprestationer
 • Koncentration/minnesförbättring
 • Migrän och spänningshuvudvärk
 • Nagelbitning
 • Nedstämdhet/oro
 • Prestationsångest
 • Rodnande
 • Rökning
 • Självförtroende
 • Smärtfri förlossning
 • Smärtlindring
 • Sömnlöshet
 • Viktkontroll

Regressionsterapi/Tidigare-Liv-Terapi

När intryck kommer från vårt inre, måste de ju komma genom våra sinnen och det gör fantasier också. När du under hypnos upplever en regression finns alltså inget sätt du egentligen kan skilja ett tidigare-liv-minne från en fantasi, så det är lika bra att du släpper den tanken från början för att förhindra att du sätter krokben för dig själv.

I regressionsterapi/tidigare-liv-terapi guidas du till de känslor och upplevelser du behöver gå igenom för att nå roten till dina problem, leva ut händelserna och därmed ”bli av med” delar av den ryggsäck vi alla bär på.

Många nuvarande attityder och känslor kan få sin förklaring under tidigare-liv-terapi och därmed ges också möjlighet till grundlig bearbetning och man får en chans att öka förståelsen för, och därmed också möjlighet att kunna förändra, sin livssituation idag. Man kanske t o m har burit med sig ett mönster i liv efter liv och därför kan det ha lett till en ännu djupare prägling.

Ett bra argument för den här formen av terapi är att den faktiskt fungerar och terapeutiskt spelar det ingen roll hur den fungerar, antingen man tror på tidigare liv eller ej. Det är ju faktiskt så att det inte alltid är ett tidigare liv man upplever under en session, utan det kan även vara sinnets omstrukturering av den aktuella livssituationen, omedvetna minnen, delpersonligheter som framträder i ett självstärkande syfte eller annat. Huvudsaken är att vi vet att det fungerar!

Av samma anledning används Tidigare-Liv-Terapi med framgång även av terapeuter som privat ställer sig skeptiska till reinkarnation.