Våga Leva

Privatsittning - Seans - Healing - Hypnos - Tidigare-liv-terapi - mm.

NYHETER!


Just nu erbjuder Våga Leva två nya tjänster!Medialt samtal

Vid ett medialt samtal agerar mediet neutral kanal och förmedlar det som kommer till klienten. Ofta är karaktären på samtalet vägledande och rådgivande gällande det som är viktigt just nu. Det händer även att någon andekontakt kommer igenom och vill förmedla budskap.


Healing & Medialt samtal

För dig som känner att du vill ha en session för både kropp och själ. Det mediala samtalet sker samtidigt som du får andlig healing.
Mer information om andlig healing finns under fliken "Tjänster".STRESSAD PÅ JOBBET? - VI KOMMER TILL DITT FÖRETAG!

Eva Storgaard från Våga Leva kan komma till ditt företag för att dina anställda i grupp ska kunna vara med på en ca 30-40 minuter lång guidad session stärkande djupavslappning, suggestionsterapi. Suggestionsterapin har bland annat mycket positiv påverkan gällande stress och oro och hjälp till ökad fokus.
Det går bra att sitta upp under sessionen. Det är inget krav att kunna delta vid varje tillfälle.

Pris: 200 kr + moms per deltagare och session, samt ev. milersättning 18,50:-/mil (minimum 10 deltagare).

Suggestionsterapi är godkänd friskvård hos Skatteverket och är avdragsgill för företag och privatpersoner kan använda sitt friskvårdsbidrag.
Våga Leva är även anslutna till ActiWay.

Eva Storgaard erbjuder även stärkande djupavslappning i grupp i Våga Levas lokal på Svärdsliljegatan 6, läs mer under fliken Evenemang. Dessa tillfällen finns även inlagda som evenemang på Våga Levas Facebooksida.

Åldersgräns: 
18 år, barn från 12 år och ungdomar får delta i målsmans sällskap.

Välkommen!