Våga Leva

Hypnos - Stärkande djupavslappning - Mediala samtal - Husrening

Välkommen!


November


Månaden inleds med Allhelgonahelgen, som kan ses som alltifrån sorgsen och mörk till magisk och vacker.

Att vandra runt på en kyrkogård är bland det mest rogivande jag vet. En helig plats där det är lugnt och tyst, många saknade har minnesstenar och får besök som lämnar blommor och lyktor. Tända ljus vid en grav och tända en brasa hemma i kaminen mer frekvent.

Nu är det tid för både återhämtning och även uppvaknande för min del. När det blir kyligare ute blir jag mera skärpt och känslig. 

Framför allt så är det premiär för Våga Leva Hälsomässa! Är så tacksam för att vi har fantastiska utställare som väljer att vara med och hoppas såklart även på många besökare. Längtar!!Varma hälsningar
Eva Storgaard


Eva Storgaard arbetar med hypnos - djupavslappning i grupp, suggestionsterapi, och regressioner till tidigare liv. Eva arbetar även med mediala samtal, husrening, andlig healing och är skribent i Terry Evans nättidning Ascala News.


Eva är diplomerad suggestionsterapeut och tidigare-liv-terapeut/regressionsterapeut.

Eva är diplomerat medium och healer.
FÖRETAG! Bjud in Eva Storgaard veckovis eller till er kick-off för att erbjuda personalen stärkande djupavslappning genom suggestionsterapi för att minska stress, få mer energi och öka inre fokus. Suggestionsterapi är godkänd friskvård hos Skatteverket.


STÄRKANDE DJUPAVSLAPPNING MED HYPNOS - GUIDAD SUGGESTIONSTERAPI I GRUPP


TV021 besökte mig och provade stärkande suggestionsterapi. Stärkande suggestionsterapi kan du få enskilt eller i grupp hos Våga Leva.

Suggestionsterapi är godkänd friskvård enligt Skatteverket, använd ditt friskvårdsbidrag!

Läs om tjänsterna som erbjuds under Tjänster i menyn högst upp.